PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNÜN BAYRAM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

945 Görüntülenme 29 Nisan 2022 Paylaş

Çevreye ve doğaya büyük önem veren Beyşehir Belediyesi, bahar ayının gelmesiyle şehrin estetiğine katkı sağlayan çalışmalarını hızlandırdı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park ve bahçelerde başlatılan peyzaj ve bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlarda çim biçme, ağaç ve bitki dikimi, ağaç budama, bitkilerin mevsimlik bakımı ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler bu kapsamda ilçe merkezde bulunan parklarda, cadde refüjlerinde ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak ve ağaçların yenilenmesi amacıyla ağaç budama çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca mahalle içerisinde yer alan oyun park alanlarında kapsamlı temizlik çalışması ve oyun gruplarının bakım-onarımını yaptı.