BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “ÖZLEDİĞİMİZ BAYRAMLARI TEKRAR YAŞIYORUZ”

781 Görüntülenme 2 Mayıs 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Özlenen bayramlara ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirten Başkanımız Bayındır, “Koronavirüs salgınından dolayı geçtiğimiz bayramlar maskeli, mesafeli, sevdiklerimizden uzak oluyordu. Haliyle son yıllarda karşıladığımız bayramlar hep buruk geçti. Çok şükür yine özlediğimiz bayram atmosferini hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah bayramlarımız mutlu, sevinçli, sağlıklı geçer. Ama yine de dikkati elden bırakmamak gerekir. Çünkü salgın henüz tam anlamıyla bitmedi. Her ne kadar özlediğimiz bayramlara kavuşmanın heyecanı içinde olsak da tedbiri elden bırakmamalıyız” ifadelerini kullandı.
Başkanımız Bayındır kutlama mesajında ise; “Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Ramazan Bayramı’nın milli birliğimizin daha da güçlenmesi ve tüm dünyada huzur ve kardeşliğin oluşması için bir vesile olmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, hep birlikte sevgi dolu nice bayramlar geçirmenizi dilerim” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi