FAHRİ HEMŞEHRİMİZ YALÇIN’DAN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ZİYARET

1164 Görüntülenme 6 Mayıs 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a, (MEVKA) Mevlana Kalkınma Ajansı Kalkınma Uzmanı Osman Fatih Yalçın nezaket ziyaretinde bulundu.

Beyşehir’de silah sanayisine yapmış olduğu katkılarından dolayı belediye meclisi tarafından, fahri hemşehrilik beratı verilen Osman Fatih Yalçın başkanımız Bayındır’ı makamında ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır, “Osman Fatih artık bizim hemşehrimiz olarak ziyaret etti. Kendisine ilçemize silah sanayisinde bulunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.  Osman Fatih Yalçın ise Başkanımız Bayındır’a “Konya Savunma Havacılık Sanayi ve Silah Mühimmat Ekosistemi” adlı kaleme aldığı kendi kitabını hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.