MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI

840 Görüntülenme 6 Mayıs 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçedeki merkez mahallelerin muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Beyşehir’de bu yıl bitirilecek asfalt (yol çalışmaları) ve Müftü/Bahçelievler Mahallelerinin doğalgaz çalışmaları başta olmak üzere genel olarak planlamalar hakkında istişarelerde bulunduklarını dile getiren Başkanımız Bayındır; özverili çalışmalarından dolayı tüm mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, muhtarların belediye hizmetlerine ilişkin taleplerini yerine getirmek için gayretle çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Merkez mahalle muhtarları, toplantı sonrasında Başkanımız Bayındır’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.