BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ANLAMLI ZİYARET

871 Görüntülenme 6 Mayıs 2022 Paylaş

Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Başkanımız Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti

10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama  Okulu engelli öğrenciler ve okul yöneticileri Belediye Başkanımız  Bayındır’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Bayındır’ı hafta içinde gerçekleştirecekleri programa davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Bayındır "Bilindiği üzere engelli vatandaşlarımız ülke nüfusunun yüzde 12'sini teşkil ediyor. Bu yüzde 12'lik nüfusun dışında kalanlar ise, engelli olmaya aday. Engelli vatandaşlara yardım konusunda en çok duyarlı olması gereken mercii belediyeler. Biz onlara sahip çıkmak zorundayız. Onlardaki duyarlılık hiç kimsede yok, onlar içten seviyorlar. Allah onları bizlere emanet etti, Belediye olarak her zaman onların yanında olacağımızı ifade ediyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Bayındır’a öğrenciler yaptıkları anlamlı hediyeyi taktim etti.