BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

816 Görüntülenme 8 Mayıs 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anneliğin yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, en yüce duygulardan biri olduğunun altını çizen Başkanımız Bayındır mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile geleceğimize uzanan yolda bizlere rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır.
Bu duygu ve düşüncelerle başımızın tacı olan annelerimize selam ve saygılarımı iletiyor; huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Şehadete yürüyen şehit anne ve eşleri başta olmak üzere yüreği annelik hisleriyle dolu olan bütün kadınlarımızın da Anneler Günü’nü kutluyorum.”