BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN ÜZÜMLÜSPOR’A TEBRİK

1125 Görüntülenme 9 Mayıs 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, gelecek sezon Süper Amatör Grup'ta mücadele edecek Temsilcimiz Beyşehir Üzümlüspor’u tebrik etti.

Konya 1. Amatör Küme A Grubu Play-Off futbol müsabakalarını lider tamamlayarak Şampiyon olan Beyşehir Üzümlüspor Süper Amatör Grup'a yükseldi.

Yeşil – beyazlı futbolcuların, kulüp yönetiminin ve taraftarlarında olduğu kutlamalara katılan Beyşehir Belediye Başkanımız Bayındır, “Şehrimizi temsil eden yeni bir kulüp kurduk. Takımda çok sayıda genç futbolcu kardeşimiz var. Güzel oyunları ve alınan galibiyet bizleri ve taraftarlarımızı çok mutlu etti. İnşallah her geçen sezon daha iyi yerlerde olacağız. Gelecek sezonda Süper Amatör Grupta mücadele edecek olmanız şehrimizi ve bizleri gururlandırdı, sizleri gönülden tebrik ediyorum” dedi.