BEYŞEHİR’DE 19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI

963 Görüntülenme 19 Mayıs 2022 Paylaş

Beyşehir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yıl dönümü kutlandı.

Beyşehir Anıt Meydanında düzenlenen törene Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, Siyasi Parti Temsilcileri ve daire amirleri katılımıyla başladı. Burada, Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdür Emre Yağcıoğlu tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının bizler için çok önemli bir gün olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Özdemir, “19 Mayıs tarihinde hiçbir zaman esaret altında kalmamış, bağımlı ve güdümlü halde bulunmamıştır. 19 Mayıs, Necip Türk milletinin kendi kaderine bizzat kendisi sahip çıkarak destansı bir itiraz ve uğraşla dirilişinin adıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
Beyşehir Kapalı spor salonunda devam eden kutlama programında, Halk oyunları gösterileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce öğretmen ve öğrenciler tarafından 19 Mayıs ile ilgili şiir okunması, müzik öğretmenleri tarafından halk müziği konseri, Beyşehir Kubadabad Gençlik ve Spor Kulübünce Jimnastik gösterileri, Beyşehir Belediye Spor Kulübünce Taekwondo ve Güreş gösterilerinin ardından, 19 Mayıs doğum tarihli olan gençlerin doğum gününün kutlanması ile buradaki program sona erdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi