KOMEK BEYŞEHİR KURS MERKEZİ DÖNEM SONU SERGİSİ AÇILDI

1023 Görüntülenme 2 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Halk Eğitim Merkezi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Beyşehir KOMEK ve ASEM Kurs Merkezinin geleneksel yılsonu sergisi açıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Beyşehir KOMEK ve ASEM Kurs Merkezi binasında kursiyerler tarafından el sanatları ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı büyük katılım ile gerçekleşti. Açılışta kursiyerler tarafından dönem boyunca yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Sergilenen bir birinden güzel ürünler katılımcılar tarafından tam not aldı.

Düzenlenen sergi açılışına Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Ünal, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Siper, Beyşehir Aile Sanat Merkezi Yöneticisi Nermin Şan, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler katıldı.