BEYŞEHİR GÖLÜ KIYILARI VE PARKLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK

1023 Görüntülenme 6 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Beyşehir Gölü kıyılarında ve parklarında kapsamlı temizlik çalışması yürütüldü.

Uygulama kapsamın da temizlik ekipleri, her gün yaptığı süpürme, mıntıka temizliği ve çöp toplama işleminin yanı sıra Beyşehir Gölü Vuslat Park ve İçerişehir Mahallesi kıyı bandında bulunan kamelya ve parklarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Planlanan mevkilerinde grup halinde çalışma gerçekleştiren ekipler kamelya aralarına, çöp konteynerlerinin çevreleri ve yeşil alanlarda atılan atıkları temizledi. Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğünce kıyı bandındaki yürüyüş ve bisiklet yollarında arazöz ile yıkama çalışması yapıldı.
 
BAŞKANIMIZ BAYINDIR, SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI HAKKINDA KONUŞTU
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçede yapılan temizlik çalışmalarını görmezden gelerek, ilçe ve belediyeye yapılan asılsız paylaşımlar hakkında kamuoyuna açıklama yaptı.
 
Başkanımız Bayındır, “Beyşehir Belediye Başkanlığına ilk geldiğim günden bu yana sabahın altısında meydan mıntıka temizliği yapan personelimizin bizzat şahidi olarak şunları söylüyorum. Temizlik imanın yarısıdır düsturu ile ilk işim bu şehrin sokak ve caddelerinin temizliği oldu. Derdimiz, tüm proje ve hizmetlerle birlikte parklarımızın ve en önemlisi Beyşehir Gölü kıyı bandında yer alan Vuslat Park ve İçerişehir kıyı bandını temiz tutmak oldu. Ama görüyorum ki, sosyal medyada hesaplarından asılsız bazı paylaşımlar görüyorum. Bu konuda sabahın erken seherinde, saat 06.00’da mıntıka temizliğine başlayan personelimin hakkını yedirtmem. Bu paylaşımları yapanları bu saatlerde cadde, sokak ve parklarda mıntıka temizliği yapan personelimi görmeye davet ediyorum. Ben Belediye Başkanı görevine getirildiğim günden bu yana bunun şahidiyim.
 
Özellikle altını çiziyorum, bizler bu şehrin hizmetçileriyiz. Sizler için en iyi hizmetler yapmak, çocuklarımıza layık parklar inşa etmek ve temiz mesire alanları bırakmak tabi ki boynumuzun borcu. Fakat sizlerden ricam, bu şehir hepimizin diyerek, toplu kullanım alanlarını, kamelyaları, parkları, yürüyüş yollarımızı hep birlikte temiz tutmaktır. Biliyorsunuz ki, her vatandaşımızın arkasına temizlik personeli koyamayız. Bu konuyu hep birlikte duyarlı olarak aşabiliriz.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi