BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “ARTAN MALİYETLERE RAĞMEN SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ”

950 Görüntülenme 8 Haziran 2022 Paylaş

Haziran ayı meclis toplantısında konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçede yapılacak proje ve hizmetleri ülke genelinde artan maliyetlere rağmen yerine getireceklerini söyledi.

Beyşehir Belediyesi Meclis Salonunda Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Haziran ayı meclis gündemine geçilmeden önce Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Meclis’e konuşma yaptı.
 
Başkanımız Bayındır, “Dünyanın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin içinde olduğu durumu incelediğimizde; çimento fiyatları, asfalt fiyatları, petrol, demir fiyatları artan zamlar ile ciddi boyutlara ulaştı. Biz Beyşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz Pazar yeri katlı otopark projesini bunlara rağmen yerine getireceğiz. Bahanelerin arkasına saklanmıyorum. Bunun 4 katını yapar mıyız? Onu düşüneceğiz. İhale aşamasına gelindiğinde kaç katına çıkacağız? Onu düşüneceğiz. Ama Beyşehir’in kapalı pazar sisteminin üzerine bir veya iki kat otoparkını mutlaka çözmemiz şart.
 
Yollar konusunda İnşallah Evsat, Yenimahalle, Hacıarmağan, Hacıakif ,Esentepe, Beytepe Mahallelerini bir şekle sokacağız. Onunla ilgili hazırlıklarımız var. Alt yapı çalışmalarının tümünün bitmesiyle asfalt sorununu tamamen ortadan kaldıracağız. Allah devletimize zeval vermesin milletimizin yanında olsun duasıyla bu dar boğazlardan geçeriz inşallah diyorum. Yüce Yaradan inşallah ülkemize iyi bir gelecek  hazırlasın.’’

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi