BAŞKANIMIZ BAYINDIR SERGİ AÇILIŞI VE KERMESE KATILDI

1089 Görüntülenme 10 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Geleneksel yılsonu teknoloji ve tasarım sergisi ve etkinlik çalışmalarının yer aldığı kermese katıldı.

Beyşehir Şehit Abdullah Şimşek Ortaokulu ve Şehit Osman Çınar İlkokulu öğrencileri ortaklaşa geleneksek yılsonu etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler tarafından yapılan teknolojik tasarımlar, ev yemekleri ve tatlılar, el emeği göz nuru çalışmalar büyük beğeni topladı. Öğrenciler kermese gelen davetlilere kendi yaptıkları lezzetlerden ikram ederek, teşekkür etti.

Düzenlenen kermes etkinliğine, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Ünal, muhtarlar, öğrenciler ve veliler katıldı.