BAŞKANIMIZ BAYINDIR HUĞLU’DAKİ ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET COŞKUSUNA ORTAK OLDU

1034 Görüntülenme 10 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirilen 24.Dönem mezuniyet töreninde kürsüye gelen Başkanımız Bayındır, “Değerli veliler asıl olan kahraman sizlersiniz. Huğlu Meslek Yüksekokulumuz Doç Dr. Erkan Akgöz Hocamızın yanında ki değerli hocalarımız, yol arkadaşları hepiniz çok kıymetlisiniz. Ama bizim burada esas kelam etmemizi sağlayan bu evlatları dünyaya getiren anne ve babalar iyi ki varsınız demek istiyorum. Bu kadar güzel insan bir araya gelirse her yapılan güzel olur diyerek sözlerime hepinize saygılar sunarak başlamak istiyorum.
 
Huğlu’muzun kooperatifleşmesi Erkan hocam, değerli rektörüm gayet güzel anlattı. Ebediyete intikal eden Huğlu Kooperatifi’nin kurucuları bizim büyüklerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Geçmişten günümüze Kooperatifimizin Başkanlığı’nın yöneticiliğini yapmış Huğlu’nun güler yüzlü, şakacı, sevecen tüm insanlarına teşekkür ederim. Şimdi ise mevcut Kooperatif Başkanım Naci Tanık kardeşimiz bir gün orada bir gün burada, dünyanın vardığı mesafeyi ben geçeceğim diyor, ona da ayrıca teşekkür ediyorum. Huğlu’ya bu konuda kimse bir şey deyip, tenkit edemez. Çalışan insan takdir edilir bizler her zaman takdir ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Özellikle bu gün burada mezuniyet sevinçlerine şahit olduğumuz öğrencilerimize hayatları boyu başarı ve sağlık diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.
 
Törene, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Emrullah Eken, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Erkan Akgöz, Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman, Huğlu Silah ve Sanayici İşadamları Derneği (HUSİAD) Başkanı İrfan Usta, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Derebucak Emniyet Amiri Ömer Gündüz, akademisyenler, işadamları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, öğrenci ve velileri, çok sayıda davetli katıldı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi