BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EVDE BAKIM HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR

1486 Görüntülenme 20 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Aile Danışmanlık Hizmetleri Birimine bağlı Evde Bakım Hizmetleri 65 yaş üzeri, engelli ve ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İlçedeki ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara tek tek ulaşarak evde bakım ve benzeri ihtiyaçlarını karşılayan Evde Bakım Hizmetleri birimi ekipleri, merkez ve dış mahallelerde yoğun mesai harcıyor. Ekipler çalışmaları doğrultusunda birebir vatandaşların evlerine giderek, detaylı ev temizliği, sağlık kontrolleri ve temel ihtiyaç alışverişlerine kadar tüm gerekli hizmeti veriyor.
 
Aile Danışmanlık Hizmetleri Biriminden yapılan yazılı açıklamada; “ Beyşehir Belediyemizin yakın sürede başlatmış olduğu bu hizmeti tüm gönüllere dokunarak yerine getiriyoruz. Başkanımız Adil Bayındır’ın talimatlarıyla hızlandırılan ve şehrimize kazandırılan bu birimde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayıp onlara destek oluyoruz. Evde Bakım Hizmetleri olarak, ihtiyaç sahibinin ev temizliği, kişisel temizliği, temel ihtiyaç alışverişi, hastane kontrolleri ve buna benzer ihtiyaçlarını gideriyoruz. Ayrıca en önemlisi bayan cenaze yıkama hizmeti de veriyoruz. Bu konu ile ilgili bayan personelimiz ile ilçemizin merkez ve dış mahallelilerine ulaşım sağlayarak tüm bu hizmetleri Beyşehir Belediyesi olarak ücretsiz yerine getiriyoruz. Bakıma ihtiyacı olan ya da çevresinde böyle kişiler olan tüm vatandaşlarımız eski belediyemizin son katındaki Aile Danışmanlık Hizmetleri Birimine gelerek başvurabilirler. Dilerlerse vatandaşlarımız mesai saatleri içerisinde 03332 512 22 00 telefon numarasından randevu alarak hizmet alabilirler.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi