KARAVAN KAMPİNG ALANLARININ ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

1575 Görüntülenme 21 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Belediyeye ait Karaburun Plajının karavan kamping bölümünde altyapı çalışmaları devam ediyor.

 
Türkiye'nin en büyük tatlı su havzası olan Beyşehir Gölü’nün en gözde tatil mekânlarından Karaburun Plaj ve kamping alanında yoğun mesai harcayan ekipler gelen kamp ve karavancıların konforu için drenaj ve pis su boru hattı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ekipler yaptığı çalışma kapsamında 3 bin metrelik alanı kazarak özel yalıtımlı boru ve elektrik hattı çalışmalarını yürütüyor.
 
KARAVAN VE KAMPÇILARIN EN BÜYÜK CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK
 
Beyşehir Belediyesine ait Karaburun Plajı karavan ve kamping alanının bölgedeki en büyük cazibe merkezi olacağının altını çizen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, plajın karavan ve kamping bölümünün bu sezon gelen misafirlere hizmet vereceğini söyledi.
 
Başkanımız Bayındır konuşmasında, “Karaburun Plajımızın karavan kamping alanı özellikle hafta sonu için kamp ve karavan severlerin yeni adresi haline getireceğiz. Kamp ve karavan için önemli olan güvenlik, temizlik, elektrik, su, belirlenen kamp ve karavan alanları gibi birçok unsuru içinde barındıracak. Plajımız, sadece bu amaçla değil mescit, kahvaltı ve mangal alanları, yürüyüş alanları plaj aktivitelerine sahip olması ile ön planda olacak." Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi