HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM UZMANI TATLICIOĞLU’NDAN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ZİYARET

1070 Görüntülenme 22 Haziran 2022 Paylaş

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Yaşar Onur Tatlıcıoğlu Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İzmir Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde doktora yapan Tatlıcıoğlu, Beyşehir’in şehir tanıtımı ve Başkanımız Bayındır’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Tatlıcıoğlu ziyarette, “Beyşehir’i dipten temele, taşından toprağına kadar bilen, gören, yaşayan Beyşehir Sevdalısı Başkanımız Adil Bayındır’ın ilçe için önemli projelere imza attığını yakından takip ediyorum. Dolayısıyla Beyşehir’in tanıtımında Başkanımız ile fikir alışverişinde bulunmak benim için büyük bir onur oldu. Beyşehir ile alakalı Başkanımızın müthiş bir vizyonunun olduğunu görmek hazırlayacağım tez için büyük bir kaynak olacak.” ifadelerini kullandı.
 
Başkanımız Bayındır ise şehrimizin tanıtım noktasında projeler sunan herkese Beyşehir Belediyesi olarak destek vereceklerini belirterek, “Beyşehir’in tanıtım noktasında tez hazırlayacak olan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Yaşar Onur Tatlıcıoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi