BAŞKANIMIZ BAYINDIR MADALYA ALAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ

1233 Görüntülenme 28 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 19-27 Haziran 2022 tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında derece alan sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, "19-27 Haziran 2022 tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na katılan, 57 kiloda yıldız erkeklerde point fighting branşında sporcumuz Alper Çam Türkiye ikincisi, aynı kilo ve kategoride mücadele veren sporcumuz Hüseyin Yaşar Bilir Türkiye üçüncüsü olmuştur. Yıldız bayanlar 46 kiloda sporcumuz Esmanur Dadak Türkiye üçüncüsü, 74 kilo genç erkeklerde de sporcumuz Buğra Avcı kick light branşında Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etmiştir. Sporcularımızı elde ettikleri başarılı sonuçlar için tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.