ORMAN YANGINLARINA YÖNELİK TOPLANTI DÜZENLENDİ

993 Görüntülenme 28 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir İlçe Kaymakamlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen orman yangınlarıyla ilgili yapılması gerekenler hakkında köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi.

Beyşehir Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcımız Zeki Ağmaz, İlçe Kaymakam Vekili Derebucak Kaymakamı Ömer Levent Türk, Orman İşletme Müdürü Fırat Arıkan, kurum amirleri, ilçe merkez ve köy muhtarı katıldı.

Toplantıda orman yangınlarına karşı alınacak önlemler, orman yangını sırasında yapılacak işler görüşüldü. Katılımcılara anız, bahçe temizliği, piknik ateşi gibi orman yangını sebepleri konusunda uyarılar yapıldı. Ayrıca İlçe Sağlık Müdürlüğünce Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına sebep olan keneler hususunda bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.