BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM HAZIRLIĞI

975 Görüntülenme 5 Temmuz 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, ilçe genelindeki birçok farklı noktada temizlik çalışması yapıyor.

Kurban Bayramı tatilinde görevde olacak olan birimler, bayram öncesindeki temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, mesire alanları, park, sahil ve diğer birçok noktada onarım bakım ve mıntıka temizliği yapıyor. Gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla vatandaşların, bayram tatilini temiz bir çevrede yaşamasını ve seyahat etmesini amaçlıyor.
 
SAHİLLER, YOL KENARLARI VE YEŞİL ALANLAR TEMİZLENİYOR
 
Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipleri, sorumluluk alanları içerisinde olan park, bahçe, mesire alanı gibi birçok yerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yaparken şehrin farklı noktasındaki yol, kavşak ve refüjlerde mesailerini aralıksız sürdürüyor. Temizlik çalışmaları kapsamında yeşil alanlar, bakım ve temizliğinde ot biçimi, otların toplanması ve çevre kirliliğine sebep olan maddelerin toplanması gerçekleştiriliyor. Ayrıca gece ve sabah saatlerinde otomatik sulama sistemiyle tüm kavşak ve refüjlerde sulama yapılıyor.
 
TEMİZLİK İŞLERİ BAYRAMDA MESAİDE
 
Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne Bağlı ekipler Kurban Bayramı boyunca mesaisine devam edecek. Ekipler ilçe merkez ve dış mahallelerde kurban atıklarından dolayı oluşabilecek kötü kokuların önüne geçmek için 7/24 sahada olacak. Karasinek ve sivrisinek gibi vektörlerin oluşumunun önüne geçilmesi ve ilçe sakinlerinin keyifli bir bayram geçirmesi için ilaçlama çalışmaları yapıldı. Yapılan ilaçlama çalışmalarında çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanıldı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi