BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

1051 Görüntülenme 8 Temmuz 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliğinin oluşturan dini bayramlardan olduğunun altını çizen Başkanımız Bayındır
 
“Bizim Bayramlarımız, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği anlamlı günlerimizdir. Bu günlerde birbirimize el uzatır, kucaklaşır ve gönül kapılarımızı açarız. Bizi insan ve millet haline getiren vefa, şefkat, merhamet gibi duygularımızın en fazla farkına vardığımız zamanlar şüphesiz bu bayramlardır.
 
Dolayısıyla bu manayı yaşamak adına, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum. Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın emrinde olacaktır.
Bizlere özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce devletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi