Başkanımız Bayındır’dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

645 Görüntülenme 24 Temmuz 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması ile demokrasi ve özgürlük yolunda önemli bir adım atılmıştır. Dolayısıyla basınımız haber, düşünce ve bilgiyi tarafsız bir şekilde kamuoyuna ileterek, toplumun doğru bilgilendirilmesi konusunda çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu görevi ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getiren basınımız, haber alma ve öğrenme hakkının layıkıyla kullanılmasına da hizmet ediyor. Ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma hedefine ulaşması ve toplumun gerçekleri öğrenmesinde, düşüncelerini ifade etmesindeki etkili rolleri ile Atatürk’ün ifade ettiği gibi cumhuriyetimizin etrafında bir kale oluşturabilecek güce sahiplerdir.
Şehrimizdeki basın mensuplarımız başta olmak üzere tüm basın camiasının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor; sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum” dedi.