BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN BEYŞEHİRLİ PEHLİVANLARA TEBRİK

831 Görüntülenme 8 Ağustos 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Seydişehir 3. Geleneksel Yağlı Güreş Festivalinde şampiyon olan Beyşehirli başpehlivan İsmail Koç ve Büyükorta kategori birincisi İldeniz Savran için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Seydişehir’de düzenlenen Yağlı Güreş festivaline ülkemizin dört bir yanından katılan 34 başpehlivan olmak üzere toplam 500 güreşçinin katıldığı müsabakalarda Beyşehirli iki pehlivanımız farklı kategorilerde birincilik elde etmiştir.
Er meydanına çıkarak boy gösteren başpehlivanımız İsmail Koç, Finalde Ali Gürbüzü mağlup ederek altın kemerin sahibi olmuştur. Ayrıca, Beyşehirli pehlivan İldeniz Savran evladımız ise Büyükorta kategorisinde gösterdiği başarılı performansla birinci oldu. İlçemizi gururlandıran yiğitlerimize sağlık, başarı dileyerek kendilerini ve hocalarını tebrik ediyorum.