BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A BEYŞEHİR BİRİNCİLERİNDEN ZİYARET

958 Görüntülenme 12 Ağustos 2022 Paylaş

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) çeşitli alanlarda birincilik elde eden öğrenciler Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a ziyarette bulundu.

Başkanımız Bayındır’ı Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) Sayısal alan puan türünde Ahmet Yılmaz, Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrencisi AYT sözel alan puanda Mehmet Çakar, Yabancı Dil Testi (YDT)  İngilizce alan puan türünde  Fetullah Bayır Fen Lisesi öğrencisi Azra Yavaş makamına gelerek öğretmen ve velileri ile ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır ise, Gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılı öğrencilere üniversite hayatında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Başkanımız Bayındır ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.