BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “SABRIN SONU SELAMETTİR”

651 Görüntülenme 16 Ağustos 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmaları kapsamındaki çalışmalarına hız kazandırdı.

 
Çalışmaları yerinde inceleyen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, şehrin ana arterlerinde alt-yapı ve üst-yapı çalışmaları biten yerlerde ekiplerin sıcak asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. Ekipler, Yeni Mahalle Beypark sitelerinden itibaren startı verilen sıcak asfalt çalışmaları kapsamında, Erenler, Bağlar, Şehit Osman Çınar Caddeleri ve akabinde Ali Akkanat Caddesi gibi trafiğin yoğun olduğu bölgeleri konforlu ulaşıma kavuşturuyor.
 
Beyşehir tarihinde ilkleri başardıklarını ve asfaltın hakkını vererek çalıştıklarını belirten Başkanımız Bayındır, “eski dönemde ilk yolları asfalt yapan biri olarak şimdi yine yeniden bu yolların hakkını vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Başkanımız Bayındır, “Şehrimizde tüm kademelerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle trafik yoğunluğunun olduğu ana arterlerde sıcak asfalt serimine başladık. Zemine serilen PMT malzemesi dâhil karayolları standartlarına uygun sıcak asfalt serimi yapıyoruz. Öte yandan kaldırım sisteminde eğimleri dikkate alarak, özellikle drenaj kapanlarının da akımı toplaması için verilen eğimlerle bir bütünlük içinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Her zaman hemşehrilerime şunu söyledim; sabrın sonu selamettir. Günlük 4 saatlik uykuyla şehrime harcadığım bu ömür feda olsun. Bizler çalışarak sabrettiğimizin karşılığını alıyoruz.
Değerli hemşehrilerim, ilçemizde tüm çalışmalarımız planladığımız şekilde yerli yerinde devam etmektedir. Bu kapsamda ağırlığı sıcak asfalt ve sathi asfalt çalışmalarına verdik. Yeni Mahallede Beypark sitelerinden itibaren startımızı verdik. Ardından Erenler Caddesi, Bağlar Caddesi, Şehit Osman Çınar Caddesi ve akabinde Ali Akkanat Caddesini tamamladık. Vakit yettikçe hedeflerimize emin adımlarla, oldubittiye getirmeden ulaşmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi