ÜNLÜ FOTOĞRAF SANATÇILARI BEYŞEHİR’DE BULUŞUYOR

701 Görüntülenme 17 Ağustos 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi ve Sille Sanat Sarayı kurucusu ve Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu Medya Koordinatörü Reha Bilir’in önderliğinde 11’inci üyeler buluşması Beyşehir’de düzenlenecek.

Türkiye’nin farklı illerinden ve 22 farklı ülkeden üyesi bulunan Sille Sanat Sarayı Fotoğraf Topluluğu, yıllık geleneksel üyeler buluşmasını bir kez daha Beyşehir’de yapacak. Beyşehir buluşmasına Türkiye’den katılacak fotoğraf sanatçılarının yanı sıra Bosna Hersek Fotoğraf Federasyonu Başkanı Faruk İbrahimoviç, Kuzey Makedonya Uluslararası Fotoğraf Topluluğu Başkanı Vladimir Jovanovski, Slovenya Fotoğraf Topluluğu Başkanı Vasja Doberlet gibi isimlerin konuk olarak katılacağı bildirildi.
 
Kovid 19 salgını nedeniyle üç yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek buluşmaya 125 Sille Sanat Sarayı üyesi katılacak. Dünya Fotoğrafçılar günü olan 19 Ağustos günü başlayacak olan program, 22 Ağustos 2022 günü sona erecek.
 
Sille Sanat Sarayı kurucusu ve Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu Medya Koordinatörü Reha Bilir, fotoğrafın belgesel gücü ile Beyşehir’in tanıtımına katkı sağlamaya çalıştıklarını belirterek Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a sanata ve özellikle fotoğraf sanatına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi