BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN ZAFER BAYRAMI MESAJI

632 Görüntülenme 30 Ağustos 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Milletimiz tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş bu uğurda her türlü mücadeleyi göze almıştır. Esarete karşı boyun eğmeyen milletimiz, başlattığı Kurtuluş Savaşı’yla bağımsızlık ideali etrafında birleşerek, eşsiz zaferler kazanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi topraklarımızın her köşesine yayılarak 30 Ağustos zaferi ile başarıya ulaşmıştır.
 
Bilinmelidir ve hiç unutulmamalıdır ki; bu topraklarda bin yıllık kökleri olan 30 Ağustos ruhu, 100’üncü yılında da hala canlıdır, diridir. Bu ruh, birlik ve beraberliğimizin güç kaynağıdır. Milletçe bağımsız yaşama irademizin nişanıdır. Bugün milletçe aynı ruh ile mücadele veriyoruz. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü tehdit edenlere karşı vatan için, şanlı bayrağımız için candan, yardan ve serden geçmeye hazır ve kararlıyız. Dün Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Büyük Taarruz’da olduğu gibi, yakın dönemde 15 Temmuz’da olduğu gibi, bugün ve yarın da bekamıza sahip çıkacağız. Kaç asır geçerse geçsin, bizler milletçe aynı bilinç ve düşünceyle, büyük zaferi idrak edeceğiz ve “Bağımsızlık bizim karakterimizdir” diyeceğiz. Bir ve beraber var olacağız, bir olacağız, hür olacağız. Bu kararlılıkla, bu topraklarda yaşamaya, atalarımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkacağız.
İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bugüne kadar vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Tüm hemşehrilerimin 100’üncüsünü kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi