BEYŞEHİR BELEDİYE GÜREŞ KULÜBÜ SPORCULARINDAN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ZİYARET

788 Görüntülenme 8 Eylül 2022 Paylaş

Türkiye şampiyonasında dereceye giren Beyşehir Belediye Güreş Kulübü sporcuları Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır'ı makamında ziyaret etti.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek U-13 Türkiye Şampiyonası Serbest Still’de 68 kiloda Halil Adatepe Türkiye 3 üncüsü 57 kiloda Osman Demir Türkiye 5 incisi olup Antalya Elmalı Güreş Eğitim Merkezine gitmeye hak kazanan sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Rabbim yollarını bahtlarını açık etsin” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyarette, Beyşehir Belediye Güreş Kulübü Sporcuları ve Antrenörü spora ve sporcuya her daim destek veren Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.