BÜYÜK BİSİKLET FESTİVALİ SONA ERDİ

723 Görüntülenme 12 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir’de düzenlenen 10.Geleneksel Bisiklet Festivali, 165 kilometrelik turun ardından ilçe merkezinde tamamlandı.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Bisiklet Topluluğu, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ve Selçuklu Mermer'in destek ve katkılarıyla düzenlenen iki gün süren etkinlikte bisiklet tutkunları 165 kilometre pedal çevirdi. Konakladıkları kamp alanından yola çıkan bisiklet tutkunları Gölyaka, Göl konak, Yenişarbademli, Kurucuova, Yeşildağ güzergâhı ile Karaburun Plajı'nın ardından şehir merkezine dönüş yaparak turu bitirdi.

Bisikletlilerin festival alanına toplu olarak girmesinin ardından düzenlenen kapanış törenine Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ile birlikte katılan İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar,  Bisiklet tutkunlarını gelecek yıl tekrar beklediklerini belirterek katılım gösteren herkese teşekkür etti.