BEYŞEHİR BELEDİYESİ İŞLETMESİNİN DİYABAZ’I DÜNYA PAZARINDA

1538 Görüntülenme 28 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır tarafından Beyşehir Belediyesi bünyesine kazandırılan taş ocağının Diyabaz türü dünya mermer ve taş sektörünün önde gelen fuarında yerini aldı.

Beyşehir Belediyesi’nin taş ocağından çıkartılan Diyabaz’ında görücüye çıktığı, 27-30 Eylül tarihleri arasında İtalya'nın Verona şehrinde yapılan Uluslararası Mermer, Taş ve Teknoloji Fuarına katılan Başkanımız Bayındır, fuarda Belediye İşletmemizin diyabaz taşına olan ilgiden güzel sonuçlar beklediğinin altını çizerek şunları söyledi;

“Dünya Mermer Sektörünü bir araya getiren; Uluslararası Mermer, Taş ve Teknoloji Fuarı Marmomac Verona 'da Beyşehir Belediyemiz adına ruhsatlandırıp, işletmesini yaptığımız diyabaz ocağımızın taşları da bu Uluslararası Organizasyonda görücüye çıktı.

Belediye İşletmemizin taşları fuarın ilk günü büyük ilgi gördü, Şehrimizin yarınları adına güzel sonuçlar umut ediyorum.
İtalya / Verona'dan tüm hemşehrilerime kucak dolusu selamlar, sevgiler” ifadelerini kullandı.