ATIK PİL TOPLAMA ÖDÜLÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİN OLDU

731 Görüntülenme 29 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları (Tap) Derneği tarafından başlatılan “Atık Pil Toplama Projesi” ödülünü Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu aldı.

Çevreye büyük oranda zarar veren kullanım süreleri dolmuş atık piller ile ilgili “Atık Pil Toplama Projesi” başlatan Tap Derneği Beyşehir Belediyesi ile ortaklaşa resmi kurum ve okullara bıraktığı atık pil toplama noktalarından çıkan pillerin miktarına göre ödüllendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Beyşehir İlçesinde en çok pil toplayan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine hediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından takdim edildi.
 
Toplantıda söz alan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Varan; ‘’Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği ve Beyşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Atık Pil Toplama kampanyasında 351 kilo atık pil toplayarak İlçe birincisi olduk. Bize bu Robo Maker setini hediye eden Beyşehir Belediyesi’ne ve Sayın Başkanımız Adil Bayındır’a teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi