BEYŞEHİR BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI

621 Görüntülenme 4 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın başkanlığında gerçekleşti.

 
Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri değerlendirilerek plan ve bütçe Komisyonu’na ait 8 maddenin oylaması yapıldı. Yapılan meclis yoklamasının ardından, toplantıda Beyşehir merkezde KOSKİ’nin yaptığı çalışmalar ele alınarak bir an önce çalışmalarının hızlanması noktasında istişarelerde bulunuldu. Öte yandan belediyeye ait taş ocağından çıkartılan diyabaz taşının İtalya’da ki taş ve mermer fuarında görücüye çıkmasıyla ilgili güzel haberler aktaran Başkanımız Bayındır, fuar ve diyabaz hakkında açıklamalarda bulundu.


BEYŞEHİR’İN TAŞI İTALYA’DA Kİ FUARIN TÜM STANTLARINDA KONUŞULDU


Beyşehir Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında İtalya’da ki Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “Beyşehir’in diyabaz taşının İtalya’da ki fuarın tüm stantlarında konuşulduğunun altını çizdi.


Başkanımız Bayındır, “Öncelikle İtalya’da ki yolculuğum iyi geçti. Beyşehir taşı İtalya’da her stantta konuşuldu. Şehrimizin taşını her stantta tanıttık. Stantlardaki izlenimlerim ve gözlemlemelerim beni şehrim adına çok mutlu etti. Çünkü İtalya’nın gündemine bizim taşımız konuşuldu. Önümüzde ki pazartesiden itibaren talip olan müşterileri şehrimizde karşılayacağım. İç pazardan ise birçok Türk mermerci taşımız için buraya gelecek. Çok şükür şehrimize olumlu sonuçlarla döndük. İnşallah Allah bizi utandırmasın. Sevincimden finalde havaalanına kadar yürüyerek gitmek istedim. Taşımızı beğenen sayısı günden güne artarak fuara damgasını vurdu. Şehrim adına ne kadar sevinsem, onur duysam azdır. “HEP BİRLİKTE ÜRETEN BEYŞEHİR” olarak bu yolda kararlılıkla ter dökmeye devam edeceğiz. Dedi.


KOSKİ’NİN ÇALIŞMALARI ÇOK AĞIR İLERLİYOR


Beyşehir Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında konuşma yapan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır yol çalışmalarının geciktiğini belirterek, KOSKİ’nin merkezdeki çalışmalarının yavaş ilerlediğini kaydetti.


Başkanımız Bayındır, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile yaptığımız görüşmede KOSKİ’nin çarşı içinde çok ağır gittiğini ve hızlanması gerektiğini aktardım.


Yapılan bazı yanlışları suçlama yapmadan anlatarak ve ayrıca kendisine Beyşehir Belediyesi olarak bölgemizi bir an önce sıcak asfaltla buluşturmak için çalıştığımızı belirttim. Gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirterek, daha önce belediye olarak istediğimiz 4 tanker asfaltın hepsini bugün itibari ile teslim aldık. Bir an evvel başlayıp bitirdiğimiz caddelere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Velhasıl bu konuda meclisimizin huzurunda bize bu anlayışı gösterip ayrım yapmayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi