BAHÇELİEVLER VE MÜFTÜ MAHALLESİ YENİ PARKLARINA KAVUŞTU

616 Görüntülenme 6 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bahçelievler ve Müftü Mahallesinde yapımı tamamlanan çok fonksiyonlu iki yeni park hizmete açıldı.

Beyşehir Belediyesi’nin ilçede yeşil alanları artırma, yeni park yapımı ve mevcut parkları yenileme çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların boş zamanlarında dinlenebileceği ve çocuklarıyla zaman geçirebileceği yeşil alanları arttırmaya yönelik projeleri devam ediyor. Bu kapsamda Bahçelievler ve Müftü Mahallesinde yapımı tamamlanan çok fonksiyonlu iki park vatandaşların hizmetine açıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin pek çok noktasında aynı anda çalışma yürütüyor. İlçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırılırken, var olan parklara da bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışma kapsamında, fiziki şartları yeterli olan parklara;  spor yapmayı kolaylaştıran özel zeminli yürüyüş yollarının yanı sıra yeni oturma alanları yapılıyor.