BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

569 Görüntülenme 7 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya gelişinin yıldönümü olan “Mevlid Kandili” münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız ve maddi manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep beraber yaşıyoruz. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlit Kandili, hayatımızda vazgeçilmez günlerin en başında geliyor. Sevgili Peygamberimizin hayata gelmesiyle birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. Peygamber efendimiz bütün Müslümanlar için her zaman örnek olmuştur. Manevi hazların en yükseğe çıktığı böylesine güzel bir günde tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım."