BEYŞEHİR’İN HER KÖŞESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

577 Görüntülenme 14 Ekim 2022 Paylaş

Asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendiren Beyşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü yol yapım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe merkezinde ana arterlerde asfalt yama çalışmaları ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal bölgelerdeki yolları sathi kaplama yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor. Yapılan program dâhilin de sathi asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, Huğlu Mahallesin de fabrika bölgelerinde ve Yeşildağ Mahallesi’nde halk arasında sağlık ocağı yolu olarak bilinen kırsal yolları, vatandaşlara rahat ulaşım sağlamak için mesailerini aralıksız sürdürüyor.
 
Konuya ilişkin Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak için tüm mahallelerimizde bütün noktalarda devam eden belediye çalışmalarının, en kısa sürede tamamlanarak hizmete hazır hale getirileceği belirtildi. Bu kapsamda Huğlu ve Yeşildağ Mahallelerimiz de sathi asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. Planlamalarımız dâhilinde tüm mahallelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi