TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KAYITLARI BAŞLADI

601 Görüntülenme 14 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Beyşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 2022-2023 dönemi kayıtları başladı.

Geçtiğimiz yıl ilk konserini veren ve Türk Halk Müziği severlerin büyük beğenisini kazanan Beyşehir Belediyesi’nin Korosu’nun çalışmaları belediye binası içerisinde zemin katta düzenlenen sınıfta gerçekleştiriliyor.

Ünlü bestekâr Ali Osman Erbaşı şefliğini ve eğitmenliğini yaptığı yeni dönem çalışmaları Perşembe günleri saat 18.00’den itibaren başladığı belirtildi. Verilen kurs hakkında bilgi aktaran Ünlü bestekâr Ali Osman Erbaşı, “Yeni dönem çalışmalarına başladık.  Türk Halk Müziği koro eğitimleri ücretsiz olup tüm vatandaşlarımız kayıt yaptırabiliyor. Koro çalışmalarında yer almak isteyen kişiler, koro hakkında bilgi ve kayıt için 0532 567 65 55 numaralı telefon ile Beyşehir Belediyesi Halk Müziği Korosuna ulaşabilir.” Dedi.