ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ

566 Görüntülenme 18 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Ekipler İlçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yaptı.

Belli aralıklarla ilçe merkezdeki fırınlarda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyerlerinde genel hijyen denetimi, üretimde kullanılan hammaddelerin uygunluğu ve ekmek gramajlarını kontrol etti.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “İlçemiz genelinde fırın ve simit fırınlarına yönelik denetimlerimiz devam ediyor. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ekmek ve simit gramajlarıyla birlikte hijyen denetimlerini yapıyorlar. Şu ana kadar yaptığımız denetimlerde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Denetimlerimizi sık sık yapmaya devam edeceğiz. Burada amacımız fırıncılarımızın hijyenik ortamda ekmeklerini üretmeleri ve bu konuda halk sağlığını ön planda tutmaktır” dedi.