BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN MİLLİ SPORCU ŞANAL’A TEBRİK MESAJI

542 Görüntülenme 19 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır , Malaga Büyükler Judo Avrupa Kupasında şampiyon olan gurbetçi milli sporcumuz Emre Şanal için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında” Beyşehirli milli sporcu Emre Şanal, katıldığı İspanya’da düzenlenen Malaga Büyükler Judo Avrupa Kupası 2022’de +100 kiloda şampiyon olan ve Fransa milli takımı adına katıldığı 15-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen İspanya’daki uluslararası turnuvada rakiplerini peş peşe mağlup ederek finale kadar yükselme başarısını göstererek Finalde de kendisine rakip olan Fransız Adrien Geoffroy’u mağlup etmeyi başaran Emre Şanal, kilosunda birincilik derecesi elde ederek altın madalyanın sahibi olmuştur. Milli gurbetçimize bu başarısından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”İfadelerini kullandı.