BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

535 Görüntülenme 19 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkanımız Bayındır, mesajında, “Muhtarlık müessesesi, demokratik kültürümüzün en köklü ve temel mihenk taşları arasındadır. Yerel yönetim zincirinin halkası olan muhtarlarımız, hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşmasında en önemli yol arkadaşlarımızdır.  Mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, vatandaşlarımız ve Belediyemiz arasında önemli bir hizmet köprüsü oluşturarak kendilerini gece gündüz demeden mahallelerine hizmet etmeye adamış muhtarlarımızla birlik içerisinde ve koordineli çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle ilçemizde görev yapan tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”