BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

524 Görüntülenme 21 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Basın, Demokratik her ülkenin vazgeçilmez unsurudur. Dünyanın her köşesinde haber alma ihtiyacını karşılayarak toplumun doğru bilgiye ulaşmasında aracı olan her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen fedakârca çalışan basın mensuplarımızın mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele her türlü takdiri hak etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten tüm basın çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.