BAŞKANIMIZ BAYINDIR DERECEYE GİREN OKÇULARI TEBRİK ETTİ

573 Görüntülenme 26 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından 21-23 Ekim tarihleri arasında Konya’da yapılan gençler, yıldızlar ve minikler Türkiye şampiyonasında derece alan sporcular için tebrik mesajı yayımladı.
Başkanımız Bayındır mesajında, "21-23 Ekim tarihleri arasında Konya’da yapılan gençler, yıldızlar ve minikler Türkiye şampiyonasına katılan  Beyşehir Geleneksel Spor Kulübü adına şampiyonada mücadele veren Beyşehirli okçular Şampiyonada 12-13 yaş kızlar bireysel sıralama atışlarında Ecrin Sivrikaya kızımız üçüncü olurken, Zeynep Sivrikaya kızımız ise dördüncülük derecesi elde etmişlerdir. Elde ettikleri başarılı sonuçlar için kendilerini aileleri ve hocalarını gönülden kutluyorum.” dedi.