BEYŞEHİR’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

632 Görüntülenme 29 Ekim 2022 Paylaş

Beyşehir’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Beyşehir Kaymakamlığı’nda ilçe protokolünün bayram tebriklerini kabul etmesinin ardından kutlamalar Beyşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar tarafından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirleri okundu. Halk oyunu ekiplerinin sunduğu folklör gösterilerinin ardından bayram kutlamaları sona erdi.

Kutlamalara, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, kurum amirleri, akademisyenler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.