BEYŞEHİR’DE ÇOK FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

624 Görüntülenme 11 Kasım 2022 Paylaş

Beyşehir’de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu.

Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Milli Ağaçlandırma Gününde “Türkiye Yüzyılına Nefes” programı kapsamında fidan dikim programı düzenlendi. Orman Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen program çerçevesinde Konya'da 31 ilçe merkezinde toplam 70 bin fidan toprakla buluşturuldu. Öte yandan, etkinlikler dolayısıyla vatandaşlara gün boyu binlerce fidan dağıtımı yapılacak.

Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Beyşehir Orman İşletme Müdürü Fırat Arıkan, kurum amirler, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.