BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN TEKVANDOCULARA TEBRİK

566 Görüntülenme 16 Kasım 2022 Paylaş

Belediye Başkanımız Adil Bayındır Karaman Kulüpler Kupası Özel Turnuvasında, minikler ve yıldızlar kategorisinde madalya toplayan Beyşehirli Tekvandocular için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Kasım ayının 12'si ve 13'ünde Karamanda düzenlenen Tekvando turnuvasından güzel haberler aldık. Turnuvaya Şehrimizden katılan sporculardan minik yıldız kategorisinden,  üç birincilik, bir ikincilik ve iki tane de üçüncülük madalyası kazanmıştır. Basite alınacak bir turnuva da değil yirmi dört ilden bine yakın sporcu katılmıştır. Dolayısıyla bu başarılar başlangıç olup zirveye adım atmaktır.
Bu vesileyle sporcu evlatlarımıza, hocalarına, onları yetiştiren annelerine babalarına şehrim adına çok teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyorum” dedi.