BAŞKANIMIZ BAYINDIR'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

531 Görüntülenme 24 Kasım 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında'' Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü saygı, sevgi ve hürmetle kutlarım. Onlar çok kutlu bir iş yapıyorlar. Onlar sadece geleceğin polisini, savcısını, doktorunu, amirini, memurunu değil aynı zamanda geleceğin Türkiye’sini yetiştiriyorlar. Bu sebeple kutsal bir iş yapıyorlar. Bir gün değil her gün kutlanmayı omuzlar üstünde taşınmayı hak ediyorlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği, “Öğretmenler! Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmenizi ister” sözünü saygıyla yad etmek istiyorum.

Bu vesileyle değerli öğretmenlerimizin gününü kutluyor, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.