BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NİN MERMERİ, BURSA 6. ULUSLARARASI BLOK MERMER FUARINDA

1316 Görüntülenme 25 Kasım 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Mermer İşletmesi sahasında çıkarılan mermer blokları Bursa 6. Uluslararası Blok Mermer Fuarı’nda yerini aldı.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 23 - 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda, toplamda 2.200 blok mermer bloğu sergilendi. Fuara uluslararası 200 firma ve firma temsilciliğinin yanı sıra Beyşehir Belediyesi Mermer İşletmesi de bu isimler arasında yer aldı. Uluslararası Blok Mermer Fuarı’nda, Beyşehir Belediyesi’ne ait diyabaz ve mermer ocağından çıkarılan farklı ebatlardaki doğal taş blokları açılan stantta sergileniyor.
Fuarın açılışına katılan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, stantı ziyarete gelen sektör temsilcilerine ürünleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak şu açıklamalarda bulundu.
Başkanımız Bayındır, “23-26 Kasım Tarihleri Arasında TÜYAP Bursa Fuar Merkezinde gerçekleşen ‘Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’na ‘Beyşehir Belediye Başkanlığı Diyabaz ve Mermer Ocağı İktisadi Işletmesi’ olarak 862 numaralı stantta yerimizi aldık. İtalya Verona fuarının ardından doğal taşımız Bursa Fuarının da en ilgi gören taşı olmayı başardı. Fuarın ilk günü stanttımız sektörün yerli yabancı birçok temsilci ve ziyaretçisine ev sahipliği yaparak yoğun ilgi odağı oldu. Bu vesileyle Bursa'dan; Beyşehir'ime ve tüm hemşehrilerime selamlar, sevgiler” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi