ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUN'DAN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ZİYARET

574 Görüntülenme 30 Kasım 2022 Paylaş

Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Mehmet Örk, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Aslan ve beraberindeki idari yönetim, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır'a verdiği katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır, “Şehrimizdeki okulların tümünde eğitim öğretim gören öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin emrine amadeyiz. Beyşehir Belediyesi olarak aynı hassasiyetle tüm okulların taleplerini elimizden geldiğince karşılamaya özen gösteriyoruz” dedi. Beyşehir ile ilgili yapılabilecek hizmet ve projeler ile alakalı çeşitli istişarelerin ardından, Başkanımız konuklara nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Örk idari yönetim eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Başkanımız Bayındır'a engelli çocuklara ve okula olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi taktim edildi.