BAŞKANIMIZ BAYINDIR İSTANBUL’DAKİ BEYŞEHİRLİ İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ

1009 Görüntülenme 17 Aralık 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İstanbul’da yaşayan Beyşehirli işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) tarafından İstanbul Yenikapı Fuar Alanında bu yıl 7’incisi düzenlenen geleneksel KONSİAD Tanıtım Günleri dolayısıyla İstanbul’da bulunan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Rumeli Üniversitesi Vakıf Başkanı, aynı zamanda hemşehrimiz Fikriye Balcı, BEYHUDER Başkanı Şükrü Karagül, Beyşehirli iş adamları Şerafettin Kırmızıtaş ve kardeşlerini ziyaret etti.

Ziyarette Başkanımız Bayındır, “Bir Beyşehirli olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Elimizden ne geliyorsa destek vermek için her daim buradayız” ifadelerini kullanarak destek vereceklerini söyledi.