BAŞKANIMIZ BAYINDIR VETERİNER HEKİMLERLE BULUŞTU

725 Görüntülenme 19 Aralık 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Konya Veteriner Hekimleri Odasının gerçekleştirdiği yıl sonu faaliyet toplantısında veteriner hekimlerle bir araya geldi.

Yönetim Kuruluyla bir araya gelen Başkanımız Bayındır,  Beyşehir ve Hüyük İlçelerindeki hekimlerle Oda faaliyetleri ve mesleki konularımızda fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda 49.Dönem Beyşehir İlçe Temsilciliğine yapılan seçimlerde Beyşehir temsilciliğine Veteriner Hekim Emirhan Cumbul ve Hüyük İlçe Temsilciliğine ise Veteriner Hekim Mesut Çiçek seçildi.
 
Tarım ve hayvancılığa önem verdiklerinin altını çizen Başkanımız Bayındır, “1984 1999 yılları arasında İsmil Belediye Başkanlığı yapan kadim dostum Ali Koçak’ın Torunu değerli evladımız Konya Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Koçak’a bu toplantıyı şehrimizde yaparak ilçemizin hayvancılık faaliyetlerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim. Belediye olarak ilçemizde yürütülen hayvancılık faaliyetleri hakkında hekimlerimizin yanında olup bu konuda gerekli destekleri vereceğiz” şeklinde konuştu.
 
Verdiği destek ve katılımlarından dolayı Başkanımız Bayındır’a teşekkür eden Koçak ise, “Toplantımızda Konya’mızın güzide ilçesi olan Beyşehir’de ki Hayvancılık faaliyetlerini ele aldık. Beyşehir Coğrafi konumu ve göller yöresi olması dolayısıyla hayvancılığa elverişli ve burada hayvancılığın hemen hemen her türü yapılabilir. Dolayısıyla ilçemiz için neler yapılabilir, nasıl daha da yaygınlaştırılabilir ve üretime nasıl destek verebiliriz, konularını masaya yatırdık. Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde tüm hekimlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Toplantımıza katılım sağlayan Meslektaşlarımıza sundukları katkı için teşekkür ederiz” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi