KENYA BÜYÜKELÇİSİNDEN BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NE ZİYARET

638 Görüntülenme 19 Aralık 2022 Paylaş

KENYA Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Leonard N. Boiyo, Beyşehir Belediyesini ziyaret etti.

Beyşehir’e gelmekten çok mutlu olduğunu ve şehri çok beğendiğini belirten Kenya Büyükelçisi Leonard N. Boiyo, “ Beyşehir’e ilk defa geliyorum. Çok güzel bir turizm ilçesi olduğunu gözlemledim. Belediye Başkan Yardımcımız ve Birim müdürlerimizin sıcak yaklaşımı ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ağmaz ise, “ İlçemizi zaman zaman ziyarette bulunan misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kenya Büyükelçisi Sayın Leonard N. Boiyo’ya şahsım ve şehrim adına ziyaretinden dolayı memnuniyet duydum kendisine teşekkür ediyorum” dedi
 
Ziyarette Büyükelçi Boiyo, Başkan Yardımcımız Ağmaz’a ülkelerinden getirmiş olduğu bir hediye verdi. Başkan yardımcımız Ağmaz da, günün anısına Beyşehir Tarihi Eşrefoğlu camisinin minyatürünü hediye etti.
 
Ziyarete, Kenya Büyükelçimiz Ekselans Amb. Leonard N. Boiyo, Kenya Fahri Başkonsolosu Sinan Yılmaz, Tercüman Yusuf Esmaıl Abdallah, MÜSİAD Seydibey Şube Başkanı Yasir Dumlupınar, MÜSİAD Seydibey Başkan Vekili Sadullah Sabırlı, MÜSİAD Seydibey Şube Başkan Yardımcımız Ahmet Palay, MÜSİAD Seydibey MTO temsilcisi Haluk Tuzak, Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Burak Özpınar, Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Ahmet Öztulum ve MÜSİAD Seydibey Şube Müdürü Şamil Taşcı eşlik etti.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi