BAŞKANIMIZ BAYINDIR'DAN SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA MESAJI

541 Görüntülenme 22 Aralık 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 90 bin askerin şehit olduğu Sarıkamış Harekatı’nın 108. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “22 Aralık tarihi bizim tarihimizin en ıztırap verici günlerinden biri. Bugün Allahuekber Dağlarında ve Sarıkamış kuşatmasında 90 bin vatan evladını toprağa verdiğimiz gündür. Bu vatanı bize yadigâr bırakmak için düşmanla göğüs göğse çarpışan Sarıkamış’ta toprağa düşen bu yiğitlerden Allah razı olsun. Bıraktıkları emanete sahip çıkmayı Yaradan nasip eylesin. Hepimize tarihimizi anlayacak ona sahip çıkacak şuuru versin.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sarıkamış Harekâtının 108. yılında, yurdun her köşesinde kahramanlık örneği göstererek adını tarihe yazdıran şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.’ ’İfadelerini kullandı